Hundborg anlægsgartneri er en kvalitetsbevidst virksomhed. Vores arbejdsområder omfatter alt fra nyanlæg til vedligeholdelse og vinterservice for private, virksomheder og offentlige. Vores mål er til enhver tid at levere arbejde af højeste kvalitet og sikre kundens fulde tilfredshed.

 

 

 

Græsslåning

 

Græsslåning

 

Vi tilbyder græsslåning på både større og mindre arealer, så din virksomhed, institution eller boligområde kan fremstå velplejet og præsentabel for både dine ansatte, beboere eller kunder.

Vi kan eksempelvis stå for at slå græsset, når du er på ferie, hvis du bliver syg eller er inde i en travl periode. Med en ordning om græsslåning får du mere frihed til at gøre de ting, som du har lyst til i din fritid uden at tænke på græsslåning og pleje af græsslåmaskine men blot nyde din have.

 

 

Græsslåning

Snerydning

 

Snerydning

 

Hundborg Anlægsgartneri yder også vintertjenester.
Kom igennem vinteren uden faldulykker og færdselsuheld.
Når veje, stier og pladser fyldes med sne, rykker vi ud med sneplove, fejemaskiner og salt til sikring af færdslen for borgere og ansatte.
Vi tager os af snerydning og glatførebekæmpelse på såvel små som store veje og stier og parkeringspladser.

Snerydning

Haveanlæg

 

Nye haveanlæg

 

Vi giver gerne et forslag på anlægsarbejder ved dit hjem eller din virksomhed.
Det kan bl.a. omfatte haver veje og stier, omformning af terrænet med tilhørende beplantninger og bede eller flisebelægninger og hegn. 

Lad os tage en uforbindende drøftelse om dine ønsker og behov hvorefter vi fremkommer med en nøje specificeret plan for arbejdets udførelse.

Vi laver haveplaner i samarbejde med Moeslund Havedesign.

Haveanlæg

Vedligeholdelse

 

Vedligeholdelse og pleje

 

Vedligeholdelse er mange ting og årstiden og vejret bestemmer i høj grad hvad der skal laves hvornår. Vi laver en fast aftale om pleje og vedligeholdelse af udearealer  og gennemgår det areal, som ønskes vedligeholdt, og vi aftaler hvilket pleje-niveau som ønskes. Vi laver derefter et skriftligt tilbud, som beskriver aftalen.
Tilbuddet er naturligvis uforpligtende. Når aftalen er godkendt, er der kun tilbage at nyde de velplejede udearealer.
Vi laver vedligeholdelses aftaler med både virksomheder og private.

 

Vedligeholdelse
_copyright_text Hundborg Anlægsgartneri