Træfældning

Vi tilbyder fældning af små som store træer.

Er træet blevet for stort, eller er der risiko for det vælter I stormen? Vi sundheds beskærer det, for løse og døde grene, så det er mere modstandsdygtigt mod det hårde vejr, eller fjerner træet helt. Vi er meget omhyggelige med oprydning og tilbyder opskæring til brænde, bortkørsel af affald, flisning af grene Vi leverer en sikker fældning og ansvarligt håndværk.

Græsslåning

Vi tilbyder græsslåning på både større og mindre arealer, så din virksomhed, institution eller boligområde kan fremstå velplejet og præsentabel for både dine ansatte, beboere eller kunder.

Vi kan eksempelvis stå for at slå græsset, når du er på ferie, hvis du bliver syg eller er inde i en travl periode. Med en ordning om græsslåning får du mere frihed til at gøre de ting, som du har lyst til i din fritid uden at tænke på græsslåning og pleje af græsslåmaskine men blot nyde din have.

 

Snerydning

Hundborg Anlægsgartneri yder også vintertjenester.

Kom igennem vinteren uden faldulykker og færdselsuheld.
Når veje, stier og pladser fyldes med sne, rykker vi ud med sneplove, fejemaskiner og salt til sikring af færdslen for borgere og ansatte.
Vi tager os af snerydning og glatførebekæmpelse på såvel små som store veje og stier og parkeringspladser.

Haveanlæg

Vi giver gerne et forslag på anlægsarbejder ved dit hjem eller din virksomhed.

Det kan bl.a. omfatte haver veje og stier, omformning af terrænet med tilhørende beplantninger og bede eller flisebelægninger og hegn. 

Lad os tage en uforbindende drøftelse om dine ønsker og behov hvorefter vi fremkommer med en nøje specificeret plan for arbejdets udførelse.

 

Vedligeholdelse

 Vedligeholdelse er mange ting og årstiden og vejret bestemmer i høj grad hvad der skal laves hvornår. Vi laver en fast aftale om pleje og vedligeholdelse af udearealer  og gennemgår det areal, som ønskes vedligeholdt, og vi aftaler hvilket pleje-niveau som ønskes. Vi laver derefter et skriftligt tilbud, som beskriver aftalen.

Tilbuddet er naturligvis uforpligtende. Når aftalen er godkendt, er der kun tilbage at nyde de velplejede udearealer.
Vi laver vedligeholdelses aftaler med både virksomheder og private.